DIENSTEN

INVERAFRUT is een Mexicaans bedrijf, dat ontstond in de producerende gebieden van de belangrijkste tropische vrucht van Mexico ligt in de staat Veracruz, de belangrijkste regio van Mexico als producent en exporteur van fruit zoals citroen, ananas, banaan, mango, Grey Squash , Valencia Orange, avocado en Habanero peper onder andere niet minder belangrijk.

QUALITYKWALITEIT
 

De kwaliteit van onze producten wordt gewaarborgd door het certificaat GLOBAL G.A.P. die voorziet in de Europese Unie; op deze manier verzekerd van de hoogste kwaliteit aan uw tafel.

 

Het resultaat is een product met een internationale kwaliteitsnorm export.

 

Momenteel in INVERAFRUT gezonde, schone en veilige tropisch fruit wordt verkocht in een waardige export kwaliteit, erkend door klanten die door onze hele geschiedenis te kopen, distribueren en consumeren onze producten.

 

HET IS HET FRUIT, IS DE SMAAK, IS MEXICO!

Logistieke dienstverlening

 

De diensten die wij leveren in Inverafrut zijn een belangrijke basis van ons bedrijf.

 

Een van de belangrijkste diensten is de logistiek die hulp biedt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, houdt toezicht op de dagelijkse activiteiten, het verstrekken van onmiddellijke antwoorden geven altijd de beste klantenservice.

 

Inverafrut streeft naar een goede relatie met de klant te behouden, het oplossen van de vragen of problemen die worden gegenereerd kunnen, we proberen om hun behoeften te voldoen, altijd het bieden van ondersteuning en het volgen van zendingen.

 

TECHNOLOGIE

 

INVERAFRUT heeft getracht een continue en permanente verbetering van de kwaliteit, beschikbaarheid en veiligheid van onze klanten te voeren aanbod.

 

INVERAFRUT heeft zijn verpakkingsproces door het automatiseren van administratieve, operationele en verpakkingsproces systemen, waardoor de toepassing van geavanceerde technieken in de technologie te bereiken verbeterd.

© 2016 INVERAFRUT S. DE P.R. DE R.L.